WooCommerce extensies

Extensies zijn tegenwoordig onmisbaar bij WooCommerce. Ze maken niet alleen alles veel eenvoudiger te begrijpen en te veranderen, maar geven de consument ook de best mogelijke ervaring bij het online winkelen in uw webshop.

Extensies, wat kunnen ze?

Er zijn honderden extensies beschikbaar voor WooCommerce. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen. Zo kunnen extensies ervoor zorgen dat uw favoriete producten op de homepage van uw webshop zullen verschijnen of bepaalde betaalmogelijkheden integreren zoals iDeal of PayPal. Ook zijn er tools die het betaalproces van uw bezoekers een stuk veiliger en gemakkelijker maken.

Extensies & WooCommerce, wat doen wij?

Wanneer wij uw WooCommerce webshop bouwen, zullen wij al uw wensen bekijken en aan de hand daarvan extensies kiezen die u nodig heeft. Deze extensies worden geïntegreerd in uw webshop zodat u en uw klanten makkelijker kunnen winkelen en een optimale ervaring beleven in uw webshop. Bent u geïnteresseerd in een eigen WooCommerce shop webshop of wilt u meer informatie over welke extensies het best bij uw webshop passen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!