WooCommerce

woocommerce-logo (1)

WooCommerce is een veelgebruikt open systeem programma waarop uw webwinkel werkt. Omdat WooCommerce een bekend en veelgebruikt programma is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Alles kan aangepast worden en waar het nodig is kunnen er extensies worden geïnstalleerd die precies doen wat u nodig heeft. WooCommerce is makkelijk te begrijpen en kan makkelijk en snel gekoppeld worden aan uw webshops.

WooCommerce, uw webshop

WooCommerce is het meest populaire opensource e-commerce programma die samenwerkt met WordPress. WooCommerce bestaat sinds eind 2011 en is één van de nieuwste technische ontwikkeling in de webshop markt. Wij werken met WooCommerce al vanaf dat WooCommerce uitkwam en kunnen met grote zekerheid zeggen dat we over grote kennis beschikken en onszelf professionals kunnen noemen.

WooCommerce, de voordelen

Dankzij de grote hoeveelheid extensions zijn er veel mogelijkheden om uw webshop te verbeteren en dus de conversie van uw webshop enorm te verhogen. WooCommerce is erg makkelijk bij te houden, werkt zonder problemen en is erg makkelijk aan te passen wat betreft lay-out en style. Het is erg makkelijk om de informatie op uw webshop zelf te wijzigen. Omdat WooCommerce zo flexibel is, kan het makkelijk worden gekoppeld aan externe systemen zo als blogs, websites of social media.

WooCommerce, wat doen wij?

Wij werken al vanaf de dag dat het programma uitkwam met WooCommerce. Samen bekijken wij uw eisen en wensen en laten onze creativiteit, passie en kennis hier op los. Ook zorgen wij ervoor dat uw webshop hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. Wilt u meer informatie of heeft u meer interesse in een eigen webshop? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!