SEO, WooCommerce

Hoog ranken in Google is ontzettend belangrijk voor webshops. Zo krijgt u veel meer bezoekers en dus meer verkopen. Daarvoor heeft u een perfecte SEO score nodig. Wij zullen onze jarenlange ervaring in SEO toepassen op uw website om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt.

SEO score, wat is mogelijk?

WooCommerce geeft een mogelijkheid om extensies te installeren die helpen bij het verbeteren van uw SEO. Zo vertelt de extensie wat goed is, wat uitstekend is en waar de SEO verbetert kan worden. Met deze informatie gaan wij ervoor zorgen dat u de hoogst mogelijke SEO score krijgt en goed vindbaar bent in Google.

SEO score, wat doen wij?

Het marketing team van WooCommerceStore houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de veranderingen van e-commerce en zoekmachine resultaten van de grootste search engines zoals Google.
85% van de zoekenden klikt nooit op de tweede pagina van de zoekresultaten in Google. Om die reden vinden wij het zeer belangrijk dat uw webshop op nummer 1 komt te staan in Google. SEO optimalisatie is dus extreem belangrijk wanneer u hoge omzet en winst wilt behalen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden of heeft u ergens een vraag over? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!