ideal logo

WooCommerce, iDeal

iDeal is vandaag de dag de meest vertrouwde manier van online betalen. iDeal wordt veel gebruikt en de gebruikers zijn ook gewend dat hun betalingen snel, gemakkelijk en probleemloos worden afgehandeld door iDeal. Iedereen herkent iDeal. Het is een slimme keus om iDeal in uw webshop te integreren.

iDeal, welk voordeel voor u

iDeal samen met WooCommerce brengen velen voordelen met zich mee voor u. iDeal is vertrouwd en daarom zijn mensen veel sneller bereid om iets te kopen wanneer zij zien dat er met iDeal betaalt kan worden. Bovendien geniet u ook van minder werk wanneer iDeal het grootste werk voor u doet. Zo hoeft u niet meer geld vast te houden en te letten op wat al betaald is of niet. De consument kiest het gewenste product, drukt op betalen, wordt doorverwezen naar een betaalpagina en wordt na de betaling weer terugverwezen naar de webshop waar de klant verder kan shoppen. Het geld komt automatisch op uw rekening en alles wat u hoeft te doen is het afhandelen van bestellingen.

iDeal, voordeel voor uw klant

Het grootste deel van uw klanten betalen regelmatig met iDeal. Het is voor hen veel prettiger wanneer zij met iDeal kunnen betalen, omdat zij deze betaalwijze al kennen en weten dat er niets mis kan gaan. Wanneer uw klant kiest voor een iDeal betaling, wordt zij door gelinkt naar de pagina waar zij haar bank kan kiezen en dus ook weer vertrouwen krijgt wanneer hij op de pagina van zijn bank belandt waar hij of zij de betaling kan maken. Bij de betaling ziet de klant ook direct hoeveel zij kwijt is. Ook dat is prettig omdat de kans op verkeerde betalingen wordt verkleind en de klant meer vertrouwen krijgt in dienstverlening van uw webshop. Al deze punten zorgen voor meer comfort en vertrouwen bij de klant tijdens de betaling.

WooCommerce en iDeal, wat doen wij?

Ons gespecialiseerde team ontwikkelt professionele WooCommerce webshops en zorgt ervoor dat de extensies zoals iDeal op de juiste manier geïntegreerd worden in uw webshop. Ook zorgen wij ervoor dat u een hoge webshop conversie behaalt en een goede SEO score heeft zodat u hoog in Google te vinden bent. Dit zorgt voor hogere bezoekersaantallen en dus ook automatisch voor meer conversie. Heeft u vragen over iDeal of WooCommerce? Neem dan gerust contact met ons op.